RHOSSUS ANTİK KENT PROJESİ BAŞLADI


Kalkınma Ajansı destekli olarak Arsuz Kaymakamlığımızca hazırlanmış olan Rhossus Antik Kent sokak sağlıklaştırması projesi ihalesi yapılıp sözleşmesi imzalandıktan sonra yer teslimi yapılarak sahada çalışmalara başlandı.

Arsuz Belediyesi’nin de ortağı olduğu projede yaklaşık 60 civarı evin dış cephesi boyanarak, aydınlatma, bank, perguleler, çiçeklendirme ve benzeri dış cephe çalışmaları yapılarak bir mahallemizde ayrı bir cazibe merkezi oluşturma hedefleniyor.

Uluçınar mahallesinde yapılacak olan bu uygulama ile bu alan yaz kış insanları çekecek bir cazibeye kavuşacak ve herkesin gelip gezmek isteyeceği, ara dar sokaklarda fotoğraf çektirmek isteyeceği ayrı bir çekim merkezi haline gelecek.
Çalışmaları yerinde inceleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, proje boyunca sahada olacaklarını ve evleri tek tek çalışacaklarını belirtirken projeye destek veren Hatay Valisi Rahmi Doğan’a, DOĞAKA’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yaz sezonundan önce bir kısmının tamamlanmış olacağını belirten Kaymakam Sarı, bu yaz Arsuz’u tercih edenler için çalışmanın sezon da bir kısmının şekillenmiş olacağını ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Haber: Yılmaz AKPINAR