ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ, İFTAR AÇTI


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile birlikte iftar yemeğini üniversitelere dağıttılar sonra sohbete koyuldular.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı İSTE’yi ziyaret etti. İftar öncesi yemekhaneye geçen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı burada İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile birlikte öğrencilere yemek dağıtımı yaptılar.

Yemek ve tatlı dağıttıktan sonra Üniversitelilerle birlikte iftar yapan Başkan Tosyalı, “Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile İskenderun Teknik Üniversitesi yemekhanesinde iftar öncesinde Sayın Rektörümüz ile birlikte yemekhanede öğrencilerimize yemek dağıtımı yaptık, tatlı ikram ettik. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.Ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen İSTE Rektörü Dereli, Başkan Tosyalı ’ya üniversitenin gelişmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İftar sonrasında Başkan Tosyalı Üniversite öğrencileri ile bir süre sohbet ederek sorularını cevaplandırdı. Haber: Cuma KESEROĞLU