BU BAYRAM’DA SENDE GÜLDÜR!


Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte “Bu Bayram’da Sende Güldür” Projesinin ikinci ayağı olan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere bayram hediyeleri dağıtıldı.

‘GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ’
Sosyal toplum görevleri anlamında birçok çalışmaya imza atan ve her yıl çeşitli etkinliklerle gündeme gelen Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Bu Bayramda sende Güldür” Kampanyası ile halkın takdirini kazandı. Projenin birinci etabında İşitme Engelliler Derneği üyelerine bayramlık hediyeler dağıtan Altın Adamlar ikinci etapta Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirdi.
Fevzi Çakmak İlköğretim öğrencileri’ ne Ramazan Bayramı öncesi Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kendi elleri ile giysilerini dağıttı. Fırat, burada yaptığı konuşmada, “Ramazan Bayramı öncesi çocuklarımızla birlikte olmak istedik. Onlar bizim geleceğimizin teminatları. Yüzlerini bir nebze olsun güldürebilmek amacı taşıyoruz. Onların mutluluğu bizi mutlu ediyor Bazı meselelere çocukların gözüyle bakmamız gerekiyor, Onların görevi ders çalışıp hayata hazırlanmak. Bizim görevimiz ise onların mücadelesine katkı vermektir” şeklinde konuştu.

UĞUR FIRAT’A TEŞEKKÜRLER
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Emin Aslan, Ramazan Bayramı öncesi öğrencilere dağıtılan hediyelerden çok memnun olduğunu dile getirdi. Aslan, “İhtiyaç sahibi çocuklarımıza dağıtılan bu hediyeler bir anlamda eğitime de katkı sunmaktadır. Moral Motivesi yüksek çocuklar hayata daha emin adımlarla hazırlanacaklardır. Bu nedenle Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat’a ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Emin Aslan, aynı zamanda bu tarz çalışmaların iyi örnek teşkil edeceğini de sözlerine ekledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR