İSKENDERUN’DA OLMASINDA FAYDA VAR


Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkan vekili ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, haber ekibimize HADO ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HESOB Başkanvekili Erol Akın, “Geçmiş dönemde HADO, iki belediye arasındaki kısır çekişmelere alet edildi. Biz esnaf odaları ve vatandaşlar olarak şehrimize yapılacak tüm hizmetlerin çözülmesini istiyor ve destekliyoruz” dedi.

‘ÇÖZÜMDEN YANAYIZ’
Akın konuşmasının devamında, “Basından okuduğumuz kadarıyla Madenli’de bulunan barınaktan HADO’nun kalkacağını duyuyoruz. Biz Arsuz’dan kalkmasın gibi bir söylemde bulunmuyoruz. Ancak bu konuda İskenderun’un fiziki yapısı ve yükü kaldırma potansiyeli daha fazladır. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız ile İskenderun Belediye Başkanımız kesinlikle görüşmeli ve bu konuyu çözüme kavuşturacaklarına inancım tam. Çünkü her iki başkanımızın da düşüncesi memlekete hizmet etmektir. HADO İskenderun’da olursa kültürel gezilerde ciddi oranda artacak ve burada önemli hareketlilikler olacaktır. Esnaf Odası olarak bizlerin tek bir gayesi vardır, o da şehrimizin kalkınmasıdır. İnanıyorum ki, HADO meselesi de ikili görüşmelere çözülecektir” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU