İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN ‘MEYDAN’ TEMİZLİĞİ


İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi’nde geniş bir alanın etrafındaki sacın kaldırılmasıyla ortaya çıkan hafriyat yığınları Belediye ekiplerince temizlenmesine başlanması sakinleri sevindirdi.

Meydan Mahallesi Feyezan Kanalı kenarında geniş bir arazi üzerine yabancı yatırımcının daha önce AVM yapma girişiminden vazgeçmesiyle geniş arazinin etrafındaki saclar çıkarılınca çirkin görüntü ortaya çıktı.
Mahalle Muhtarı Ramazan Güneş’in İskenderun Belediyesi ile temasları sonucu Başkan M. Fatih Tosyalı’nı talimatıyla iş makineleri ve kamyonlar gönderildi. İş makineleri, alan içerisindeki hafriyat dağını temizlemeye başladı.

ÇİRKİN GÖRÜNTÜ BERTARAF EDİLİYOR
Mahalle Muhtarı Ramazan Güneş, sacların çıkarılmasıyla çirkin görüntünün ortaya çıktığını belirterek “İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’ya ve ekiplerine yaptıkları bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalar sonucunda bu çirkin görüntüden kurtulacağız. Daha derli toplu bir alan ortaya çıkacak” dedi.

Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları mahalle sakinleri de büyük bir merakla izlerken, hafriyatın temizlenmesinden de memnun olduklarını söylediler.  
Haber: Yılmaz AKPINAR