BÜYÜK BAŞARIYA TEŞEKKÜR!


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Altın Palmiye Ödülleri kapsamında Yılın Eğitim Markası Ödülüne layık görülen Özel İskenderun Simya Koleji’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette; Özel Simya Koleji kurucularından Selim Baysal ile kolej yöneticileri tarafından karşılanan Kaymakam Yönden, okul binasında yaptığı gezintinin ardından Simya Koleji kurucusu Selim Baysal ile hoşsohbet ortamında bir araya geldi.

Simya Koleji’nin fiziki ve teknik açıdan sunduğu imkânlar ile eğitimsel donanımı ve araç – gereçlerin yeterliliği bakımından Kaymakam Yönden’in teveccühünü kazandığı gibi Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan “VI. Golden Palm Awards (Altın Palmiye Ödülleri)” kapsamında layık görülen “Yılın Eğitim Markası Ödülü” dolayısıyla da Kaymakam Yönden tarafından tebrik edildi.

Eğitimci Selim Baysal; Simya Kolejleri olarak, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve Türkiye’deki en iyi okul olmayı vizyon edinerek, öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak “dünya insanı” yetiştirmeyi ve öğrencilerimizin dürüst, insani ilişkilerine özen gösteren, milli ve manevi değerleri benimseyen, dayanışma ruhu ile hareket eden bireyler olarak yetişmelerini hedef edinmek suretiyle eğitim parlayan yıldızı olarak emin adımlarla yol aldıklarını dile getirdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR