BELEN BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle, Belen Belediyesi tarafından Kıcı İlk ve ortaokulunda düzenlenen, Belen Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliği gerçekleşti.
Sürpriz programda gönüllerince eğlenen öğrenciler, Komedyen Faruk ve ekibinin yaptığı ilizyon gösterileri, balon şov ve yarışmalarla eğlenceli dakikalar yaşadı.

Yarışmalarda ilk üçe giren öğrencilere Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül tarafından verilen hediyelerle çocukların gönlünde taht kuran, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada, “Etkinliğe katılan öğrencilerin ve tüm dünya çocuklarının, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak, bizlere bu güzel bayramı dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyorum, ona layık olabilmek için çok çalışmamız gerek, sizler bu güzel ülkemizin aydınlık yarınlarısınız. Bizlere ve sizlere önemli görevler düşmektedir. Bunun için çok çalışmalıyız. İfadelerini kullanarak, okul ve eğitim adına ne talebiniz olursa Belen Belediyesine başvurabilirsiniz, bizler sizlerin her zaman yanındayız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR