PAYAS’TA BEKİR ALTAN FIRTINASI!


Cumhur İttifakı AK Parti Payas Belediye Başkanı ve Adayı Bekir Altan seçim çalışmaları kapsamında mitinglere devam ediyor. Başkan Altan, Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, İlçe Başkanları Adem Akyürek, Veysi Güler ile birlikte Fatih Mahallesinde binlerce kişinin katıldığı mitingde adeta tarihi bir rekora imza attı.

Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen mitingde vatandaşlar miting alanına sığmadı. Evlerin damlarından ve balkonlarından Başkan Altan’ı dinleyen vatandaşlar büyük bir coşkuyla Cumhur İttifakı’na bağlılıklarını gösteren sloganlar attı.
Adeta gövde gösterisine dönen mitingde Fatih Mahallesi sakinleri Başkan Bekir Altan’ı bağrına bastı. Hayranlarından çiçekler alan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, miting alanında oluşan coşkuya eşlik ederek vatandaşlarla beraber Ak Parti müzikleriyle coştu.

PAYAS SELLER GİBİ TAŞTI
Gördüğü yoğun ilgi karşısında çok mutlu olan Cumhur İttifakı Başkan Adayı Bekir Altan “Maşallah! Binlerce kişi miting alanını doldurdu. Seller gibi taştınız. Rabbim, birinize bin katsın” ifadelerini kullandı. Konuşmaları sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Bekir Altan “Hizmet sevdamızla bu millete hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Her partiden vatandaşlar bizimle yol arkadaşlığı yapıyor. Biz kimseye ayrım yapmadan herkesi Cumhur İttifakı çatısı altında topladık. İstikrar sürecek, sizlerin sayesinde de Payas büyüyecek. Artık seçime az bir süre kaldı. Sizin yarınlarınız için sandıklara gidiyoruz. Onun için bu seçim çok önemli. İnanıyoruz, yine kazanacağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR