MÜBERRA NEMUTLU KAYACAN GÖNÜLLERİ KAZANIYOR


31 Mart 2019 Mahalli Seçimlere günler kala birçok siyasi adaylar çalışmalarına hız verirken kimi muhtar adaylarımız da en az siyasi adaylar kadar yaptığı çalışmalar ile takdir ve beğeni ile takip ediliyor.

Aslında kendisini daha önceki sayılarımızda habere konu etmiştik. Mahallesini evi, mahalle sakinlerini ailesi gibi benimseyerek seçmen bölgesindeki her haneyi tek tek ziyaret eden ve 7’den 70’e herkese ile gönül bağını pekiştiren bir muhtar adayı var ki bizde ilgi ve merak ile takip ediyoruz.

Belen İlçesi İssume Mahallesi Muhtar Adayı Müberra Nemutlu Kayacan; Mahalleyi adım adım dolaşıyor, kimi zaman çocuklar ile çocuk oluyor, kimi zaman yaşıtına ilham kaynağı oluyor, kimi zaman gençlere umut olduğu gibi kimi zaman da yaşlılara hürmetiyle halkın gönlünü kazanıyor.

Genç, dinamik, yeni bir vizyon ve misyon ile iddialı projeleriyle, çocukluk anılarının geçtiği İssume Mahallesine hizmet neferi olmak için azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Müberra Nemutlu Kayacan, attığı her adım da tevazu ve samimiyet örneği sergileyerek, sonuç her ne olursa olsun kazanan mahallemiz olsun demeyi de ihmal etmiyor.
Farkı fark eden ve farklı bakış açısıyla mahallesinin özüne inen Müberra Nemutlu Kayacan Belen ilçesi ve İssume Mahallesi için bir şans olsa gerek!