BEKİR ALTAN’DAN EFSANE ADIM!


Cumhur İttifakı AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, proje tanıtım toplantısı coşkulu geçti. Yoğun katılımın olduğu toplantıya, Ak Parti ile MHP’nin ilçe başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve salonu hincahınç dolduran Payaslılar katıldı. Millet bahçesinden kent meydanına, meydan çarşısından 15 Temmuz Şehitler parkına kadar.. İçinde kütüphane, 2.OSB, tarihi eser restorasyonları, hastanenin yer aldığı bir çok projeye öncü olacağını söyleyen Başkan Bekir Altan’ın asıl süprizi, 2016 yılından beri faaliyetini durduran Nursan Demir Çelik ile ilgiliydi.

BEŞ AYA KADAR AÇILIYOR
Proje tanıtım toplantısına İstanbul’dan konuk olarak katılan Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Özer, Zorlu Holding Temsilcisi Serdar Cümbüş, Ekton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kahraman, salonu heyecanlandırdı.
Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Özer, programda söz alarak Nursan Demirçelik fabrikasının yeniden üretime geçmesi için prensipte anlaştıklarını, ikinci etap görüşmelerinin ardından, fabrikanın 5 ay içerisinde yeniden faaliyete geçeceğini duyurdu. Bu müjdeli haberin en çok alkış alan kısmı, mağdur olan tüm eski çalışanlara tekrar işe başlama sözünün verilecek olması oldu. 

HİZMET YAĞMURU SÜRÜYOR
Ta ilk günden beri çalışanların haklarını gözeten, mağduriyetin giderilmesi için çabalayan Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan’ın olağanüstü çabası sonuç verdi. 
Hem muhteşem projeleriyle hem de çalışanların derdine derman olmaya çalışan duruşuyla güne damgasını vuran Başkan Bekir Altan, katılımcıların büyük alkışını alarak takdir topladı.
Payas için önem arz eden Projeleri detaylarıyla anlatan Bekir Altan, “Hizmet yağmurumuz, 1 Nisan sabahından itibaren Payas’ın ufkunu değiştirecek” dedi.

‘PAYAS’IN PARLAK GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Altan, “Gün birlik günüdür, dayanışma ve güzel yarınlara birlikte yürüme günüdür. Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, provakasyonlara gözlerimizi kapatıp kulaklarımızı tıkayarak geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa edeceğiz. İş adamından ev kadınına, esnafından öğrencisine kadar her kesimden fikir aldık, projelerin taslakları oluştu. Bilimsel verileri de göz önünde bulundurarak son şeklini verdik. Toplantılarda gündeme getirdiğimiz bu projeler, halkımızın tamamının takdirini aldı. Attığımız her adım, hayata geçirdiğimiz her hizmet, Payas’ın parlak geleceğine yıldızlı bir halka ekliyor” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR