HEDEFLERİMİZ BÜYÜK!


Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe yönetimi, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Ahmet Keskin ve partililerle birlikte, Bekbele, Kavaklıoluk, Azganlık, Cırtıman ve Esentepe mahallelerinde halkla buluştu.

Yoğun ilginin olduğu mahalle toplantılarında halka seslenen Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya yönelik sevgi gösterileri görülmeye değerdi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler eşlik etti.

‘İSKENDERUN’U İLERİYE TAŞAMAYA HAZIRIM’
İskenderun’da gönüllere dokunan ve çalmadık kapı bırakmayan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Tasarruf ve Şeffaflık bizim rehberimiz olacak, bu ilkeden vazgeçmeyeceğiz! Her faaliyetimizi halkımızın gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediyemizde hakka, adalete, maşeri vicdana, hukuka uygun davranacağız! Halkla birlikte yönetim ilkesiyle, belediye faaliyetleriyle ilgili kararlara, şehir sakinlerinin en üst seviyede katılımını temin edeceğiz. İstismara açık ihale ve imar değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Çukursuz, asfaltı ve kaldırımı tamamlanmış tertemiz bir İskenderun için her çözümü teşvik edeceğiz! İskenderun’a daha güzel yarınlarına ulaşması adına üzerime düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. Her mahallemize eşit hizmet getireceğiz” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI DEVLET BEKASI
Cumhur İttifakının var olma nedenine vurgu yapan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, “Cumhur ittifakı geçmişte de vardı. Bu gün de var. Zannediyorlar ki; Cumhur ittifakı daha fazla belediye almak için. Oysa Cumhur ittifakı Devletin bekası, Milletin birliğinin tehlikeye girdiği her dönemde vardı. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde gücünü artırarak var olmaya devam edecektir” şeklinde konuşmasına son verdi. Haber: Yılmaz AKPINAR