ÇOCUKLARIN ‘FATİH AMCA’ SEVGİSİ


Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile birlikte Ziraat Bahçesi’ne giderek, burada doğa ile baş başa kalan ailelerin halini hatırını sordu, çocuklara oyuncak dağıttı.

Çocuklar, “Fatih Amca” diye seslendikleri Tosyalı’ya sarılarak teşekkür etti.Yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Tosyalı’ya vatandaşlarımızdan büyük destek vardı.

İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile birlikte küçük kız ve erkek çocuklarına ayrı ayrı hediye vererek gönüllerini kazanan Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ ya vatandaşlar, memlekete hizmet adına talep ve isteklerini söyleme fırsatı da buldular.

Vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek, İskenderun’ a hak ettiği hizmet projelerini aktaran Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, el birliği ile çalışıp Allah’ın izni ile 1 Nisan’da Cumhur İttifakını memleketimizde tesis ederek daha yaşanabilir, güçlü bir İskenderun oluşuracaklarını önemle belirtti. Başkan Adayı Tosyalı, Ziraat Bahçesinde gününü geçiren vatandaşlarımızla bir araya gelerek dua ve destek talebinde bulunurken, küçük çocuklarımıza da hediyeler dağıttı. Daha sonra Ziraat Bahçesi gezilerek incelemelerde bulunuldu.