SEKTÖRÜN SORUNLARI KONUŞULDU


İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve beraberindeki heyeti ile İskenderun’a gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun’da denizci üyeleriyle bir araya gelerek Türkiye ve bölgedeki sektörün durumunu görüştüler. İskenderun Petek Mutfak da düzenlenen toplantıya, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu, Meclis kurulu ve çok sayıda üyeler katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu yaptı. Başkan Kemal Kutlu, “Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve yönetimi rutin şube gezilerine İskenderun devam ederek bizleri onurlandırdılar. Kendilerini aramızda görmekten çok mutluyuz. Her ne kadar İskenderun şehrimizin denizcilik sorunlarını iletsek de kendilerinin yerinde görme açısından faydalı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek görüş ve çözüm önerilerini anlattı. Başkan Kıran “Siz üyelerimizin de desteğiyle yeni dönemde Deniz Ticaret Odasında değişim ve yenilenmenin öncüsü olacağız. Hedefimiz Denizcilik Sektörünün bütün paydaşlarını kapsayacak ve temsil edecek bir yönetim anlayışı içinde olmaktır” dedi. Başkan Kıran karşılıklı sohbet toplantısında üyelerin sorularını cevapladı.

ZİYARET PROGRAMI YOĞUNDU
Başkan Tamer Kıran ve heyeti program çerçevesinde ziyaretlerini gerçekleştirdi. Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Limakport İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy’u ziyaret eden heyet, yeni dönemde daha etkin çalışmalara imza atılacağı mesajını verdiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR