İBRAHİM GÜL’E BELEN’DE SEVGİ SELİ!


AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Belen İlçe Belediye Başkanı Adayı İbrahim Gül ilk mitingini yaptı. Gül, Belen ve Hatay için çok çalışmak gerektiğini söyledi. Belen Atatürk Parkı’nda gerçekleştirdiği mitinge MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, partililer muhtarlar ve mahalle sakinleri ile davetliler katıldı.

‘HERKESTEN FAZLA DESTEK OLACAĞIM’
MHP Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Hatay’da üç hilali tamamladık diyerek, ”Dörtyol, Belen ve Kumlu ile üç hilali tamamladık. 24 Haziran Genel seçimlerinde kurulan Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimlerinde de devam etmektedir. Ordumuz, devletimizin bekası için sınır ötesi düzenlenen bu operasyonlar ile bir çok terörist unsurun etkisiz hale getirilmiştir. Bu konuda da sayın Erdoğan’a en büyük desteği Genel Başkanımız Devlet Bahçeli vermiştir. Cumhur İttifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’e de destek olacağız. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 5 milletvekilinden daha fazla çalışacağım. Bunu herkes görecek. Belen Belediye Başkan Adayımız İbrahim Gül’ün de Allah’ın izni ile çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Bütün projelerine destek olacağım. Söz veriyorum” dedi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’
Cumhur İttifakının Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, bu iş ilki nasip ikincisi ise görev bilinci. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli Belen’den aday olmamı uygun gördüler. Bizde başımız üstüne Belen diyerek verilen görevi üstlendik. Başımız gözümüz üstüne bu görev için yola çıktık. Bu saatten sonra Belen’de Hatay’da Cumhur ittifakının kazanması için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Önce hanelere sonra gönüllere gireceğiz” şeklinde konuştu.

HBB BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ BİZİ BEKLİYOR
İttifak Adayı İbrahim Gül, Ak Parti ve MHP kurmayları tarafından Belen Belediye Başkan Adaylığının yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevinin de kendisine verildiğini sözlerine ekledi.

Gül, “Kazanmamız halinde bu görevi şahsıma layık gören herkese teşekkür ediyorum. Belen Belediye Başkanı aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili de olacak. Hizmete kimse engel olamayacak.” diyerek sözlerini tamamladı.
Haber: Cuma KESEROĞLU