BELEN’DE YÜZLER ‘GÜL’ÜYOR!


Geçtiğimiz günlerde Belen Atatürk Parkında yapılan mitingle seçimlere hızlı bir başlangıç yapan Cumhur İttifakı Seçim çalışmalarına esnaflarla devam etti. Bu çalışmalar kapsamında Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Gül ve ittifaka gönül veren vatandaşlar, Belen’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

BEKA İÇİN MİLLİ KARAR, CUMHUR İÇİN İSTİKRAR
MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, İlçe Başkanları Enis Göçmen, Seyfullah Gürbüz ve ilçe teşkilatlarının katıldığı esnaf ziyaretlerine ilgi yoğundu. İttifak adayı Gül’ün ziyaretlerinden oldukça memnun olduklarını dile getiren esnaflar; “Beka için milli karar, cumhur için istikrar” dedi.
Esnaflara Birlik beraberlik vurgusu yapan İttifak adayı Gül; “Belen hepimizin. Beni bir kardeşiniz, bir abiniz olarak görün. El ele vererek sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz. Dediğiniz gibi bu bir beka meselesi. Sizlerin desteği ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Hem Belen’de hem de Büyükşehir’de cumhur ittifakına desteğinizi bekliyoruz” dedi.

YOĞUN İLGİ
Cumhur İttifakının ziyaretleri arasında; Ak Parti ve MHP İçe Teşkilatları, Belen Belediyesi, çarşı esnafları vardı. Daha sonra Belen Belediye Konferans Salonu’na geçen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, HBB Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, “Gençler Başkanlarıyla Buluşuyor” programına katılarak, gençlerin desteğini aldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, Belen Şoför ve Minibüsçüler Odası’nı, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaçıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ile ziyaret ederek, Cumhur İttifakı’nın önemini anlattılar.
Haber: Yılmaz AKPINAR