AMANOS TÜNELİ’NDE İLK ADIM!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep adaylarını tanıtırken, Amanos Tüneli ile ilgili tarih verdi. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Amanos dağlarını tünelle geçeceğimiz, içinde viyadük ve tünellerin de olduğu Dörtyol Hassa yoluyla ilgili adımı inşallah bu yıl içinde atmaya başlıyoruz. Rehavete kapılmayacağız, aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi sınırlarımız içindeki vatandaşlarımız kadar sınırlarımızın ötesindeki kardeşlerimizin de haklarını, hukuklarını korumak görevimizdir. Türkiye’nin, Suriye, Irak, Kıbrıs, Balkanlar, Kafkaslar politikalarını anlamak isteyenler gelip Gaziantep’e baksınlar. Biz bölüşmenin bereketine inanan bir milletiz. Biz bir tas çorbayı Çanakkale’de nasıl bölüştüysek burada da aynı şekilde bölüşüyoruz, bölüşmeye devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki sevgililer sevgilisi Peygamberimiz ne buyuruyor? ‘Veren el alan elden hayırlıdır’ Yine böyle devam edeceğiz. Siyasette, ekonomide elimizdeki imkanları dostlarımızla paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında fırsatçılara da net mesaj verdi: “Marketlerde fiyatlar üreticiden alındıktan sonra aracılar vasıtasıyla tırmandırılıyor. Fiyatlar birbirini tutmuyor. Burada belediyelerimize büyük görevler düşürüyor. Bu tür fiyatları artıranları hesaba çekmeniz lazım. Hazırlıklarımız var, bunun uygulamasını yapacağız” açıklamasında bulundu.
HABER MERKEZİ