AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NDA ‘GÜVEN’ DÖNEMİ


AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevine Abdülkerim Güven atandı. 24 Haziran genel seçimlerde AK Parti Hatay Milletvekili 6. sıra adayı olan Av. Abdülkerim Güven’in ilçe başkanı olarak görevlendirilmesi hem parti de hem tabanda olumlu karşılandı.

Hatırlanacağı gibi, Bestami Bilgili’nin belediye başkanlığına aday adayı olmak için görevini bırakmasının ardından görevi vekaleten Pakize Ulutaş Kurtul yürütüyordu.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevine Abdülkerim Güven’in atanmasıyla, resmi süreç de tamamlanmış oldu. Avukat Abdülkerim Güven, AK Parti’nin kuruluş yıllarında gençlik kolları başkanlığı ve İskenderun İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini başarıyla gerçekleştirmişti.

Başkan Güven mesajında, “Çıktığımız bu yolda Allah bizi, Genel Merkezimize ve siz kıymetli hemşehrilerimize mahçup etmesin İnşallah. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Davamızı savunmaya, oylarımızı üst seviyelere çıkarmak için koşturmaya devam edeceğiz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR