PİRİREİS MAHALLESİNE TAZİYE EVİ YAPILACAK


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirtti.
Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu, Denizciler Minibüsçüler Kooperatifi yöneticileri ve Denizciler Muhtarı Ali Rıza Kekeç İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok bölgede yeni taziye evi yaptık yapmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri, önerileri ve ihtiyaçları en kısa sürede belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. Pireis Mahallesinde de yeni bir taziye evi yapacağız. Bu konuda muhtarımız ile fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.

İGEV’E ZİYARET
Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu ve mahalle sakinleri ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler. Denizciler Minibüsçüler Kooperatifi yöneticileri ve Denizciler Muhtarı Ali Rıza Kekeç’in ziyaretinde konuşan Başkan Seyfi Dingil, “Sık sık esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gün içerisinde İGEV Vakfı üyeleri ile de bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR