KOCASINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ 7 YIL SONRA İTİRAF ETTİ


Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 2011 yılında ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu şahsın, eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

2011 yılında kaybolan ve ailesinin jandarmaya başvuruda bulunduğu Mehmet U.’nun (59) bulunması amacıyla özel olarak kurulan Cinayet Büro ekipleri titizlikle yürüttüğü araştırmalar sonucunda şahsın tabancayla öldürülerek araziye gömüldüğünü tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren Hatay Cinayet Büro ekibi tarafından olayla ilgili Mehmet U.’nun eşi H.U. (41) ile Y.T. (34) ve E.Ç (28) isimli şahıslar Antalya’da yapılan operasyonla gözaltına alarak Hatay’a getirildi.

Mehmet U.’nun eşi H.U. ifadesinde aile içi şiddet nedeniyle eşini tabancayla öldürdüğünü ve araziye gömdüklerini itiraf etti. Dörtyol ilçesinde adli makamlara sevk edilen şüphelilerden H.U. tutuklanırken, diğer iki zanlı Y.T. ve E.Ç. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan Mehmet U.’nun eşi H.U., bir televizyonda programcı Müge Anlı’nın da yayınına katılmıştı.

GÖMÜLDÜĞÜ BÖLGEDE ARANIYOR
Dörtyol ilçesinde 7 yıl önce eşi tarafından öldürüldüğü ileri sürülen Mehmet U’nun cesedi, gömüldüğü bölgede aranıyor. Yeşilköy Mahallesi Kırık Köprü mevkisinde Deli Çay Deresi yatağında yaklaşık 50 metrekarelik bir alanda arama başlatıldı.
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri birlikte, Hatay Büyükşehir Belediyesine ait iş makinesiyle kazı çalışması yapılıyor. HABER MERKEZİ