İSTİHDAM KONUSU DAİMA ÖNCELİĞİM OLDU


Sarıseki mahallesi belde belediyesi iken başarılı belediye başkanlığı süreci yaşayan, sonrasında ise AK Parti’den HBB ve İskenderun Belediye Meclis üyeliği görevlerini sürdüren Bülent Özer, İskenderun belediye başkanlığına aday adayı olduğu süreçle ilgili “Öncelikli hedefim insanların iş-aş sahibi olması yönünde olmuştur. Bununla ilgili olarak şahsıma gelen hiçbir kimseyi geri çevirmeyip, var gücümle iş imkanı konusunda yönlendirmelerim olmuştur” dedi.

DUA VE DESTEK İSTEDİ
Sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çekici ve samimi açıklaması ile insan odaklı hizmet anlayışı ile bugüne kadar görev yaptığını belirten Bülent Özer şu görüşlerine yer verdi; 
“Sevgili hemşehrilerim; 10 yılık Sarıseki belediye başkanlığı dönemim ve Hatay Büyükşehir Belediye meclis üyeliğim süresince imkanlarım ölçüsünde, elimin, gücümün yettiği kadar insanlarımız için elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalıştım. Öncelikli hedefim insanların iş-aş sahibi olması yönünde olmuştur. Bununla ilgili olarak şahsıma gelen hiçbir kimseyi geri çevirmeyip, var gücümle iş imkanı konusunda yönlendirmelerim olmuştur. İnsanlarımızın istihdam konusu daima önceliğim olmuş ve her daim bunu kendime vazife olarak görmüşümdür.

Çünkü ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ desturunu kendime şiar edindim. Belediye Başkanının asli görevlerinin haricinde, insanların dertleri ile dertlenip onların derdini kendi derdim gibi görüp bu azim ve irade ile çalıştım. Allah bana nasip eder de İskenderun belediye başkanı olursam bu düsturumu bozmadan, yılmadan, usanmadan öncelikli hedefimin insan odaklı olacağını bilmenizi isterim. Çıkmış olduğum insana hizmet odaklı bu yolda beni siz değerli hemşehrilerime Allah mahçup etmesin. Dualarınızı esirgememeniz temennisiyle saygılarımı sunuyorum.”
Haber: Yılmaz AKPINAR