HATAY’DA İTTİFAK OLACAK!


MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, 24 Haziran Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül ve partililerle birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyet’ni ziyaret etti.

Cumhur ittifakı çerçevesinde Hatay Büyükşehir için AK Parti adayını destekleyeceklerini belirten Kaşıkçı, “Hatay’da, ilçelerinde de ittifak kuracağız. İlçe ittifakları genel merkezlerde değerlendiriliyor. Her koşulda adaylarımız kim olursa olsun, birlikte çalışacağız, destek vereceğiz” dedi.

‘TAKİP EDECEĞİZ’
TBMM’de Hatay’ın sorunlarıyla ilgili yaptığı konuşmaya da değinen Kaşıkçı, Ulaştırma Bakanı’nın ziyaret etmesiyle ilgili şunları söyledi:
“Hatay’ın sorunlarını belirli bir üslup içinde anlattık. Hatay’ın karayollarıyla ilgili önemli sorunları var. Yayladağı yolu 16 yılda bitirilmedi. 27 km. Altınözü yolu var, başlanmadı. Yazın Belen kilitleniyor. Adana yolu Sarımazı da bitiyor. Bu yolun projesinde Bakras’a doğru sürmesi var. Tünel konusu var. Diğerlerini de anlattım. Sayın Bakan bunları planlamaya aldıklarını söyledi. Bunları takip edeceğiz.”

İGC Başkanı Veysel Cıncık da İskenderun Pac meydanında projesi değiştirilerek yaptırılan Battı-Çıktı’nın hiçbir yarar getirmediğini belirterek, “Bu projeye İskenderun’a faydalı olacak şekilde eklemeler yapılmalıdır. Aksi halde hiçbir işe yaramayacak. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.