TOSÇELİK İHRACATIN YILDIZI


Türkiye İhracatçılar Meclisi önderliğinde, Dünya Gazetesi ve DHL Express iş birliği ile Akbank ana sponsorluğunda ve Turkcell’in iletişim sponsorluğunda düzenlenen “İhracatın Yıldızları” yarışmasında, ihracatını geçen yıla göre en fazla artıran Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş., “İhracat Performans” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin ihracatına yön veren başarılı firmaların ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları” organizasyonu bu yıl Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur ve Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’nin de katılımıyla 17’nci kez düzenlendi.

Ekonomik büyümeye sağladıkları katkıyla takdir toplayan ihracat şampiyonlarının belirlendiği yarışmada 298 firma arasından 11 kategoride 22 firma ödüle layık görüldü. TİM “İhracatın Yıldızları” töreninde ülkemizin “En Büyük İhracat Performansını artıran Şirket” ödülü, Tosyalı Holding adına Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı’ya takdim edildi.

Şerif Tosyalı, “Hedeflerimize doğru koşarken, 2018 yılına da olumlu bir başlangıç yaptık. Hem bugünün ve hem de geleceğin ihtiyaçlarını göz önüne alarak yatırım yapıyoruz. Yatırım anlayışımızı çağı yakalayacak şekilde çeşitlendiriyoruz. Biz Tosyalı Holding olarak 60 yıllarda başlattığımız sanayi serüvenine bugün Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak yoluna devam ediyor. Bu sebepten ötürü gururluyuz. Bu ödülü Tosyalı Ailesi’nin tüm mensupları, tüm mesai arkadaşlarım ve dünümüze, bugünümüze ve yarınlarımıza inanan tüm iş ortaklarımız adına alıyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR