PAYASTEM DÜNYA’YA AÇILIYOR!


ABD Konsolosluğu Kültür ve Eğitim Ataşesi Jen Curatola, Kültür İşleri Koordinatörü İrem Erdemoğlu, American Film Showcase temsilcisi Steffan Horowitz, Amerikalı Görüntü Yönetmeni ve Uzay Fotoğrafçısı James Neihouse, PayaStem’in sunumunu beğenerek izledi.
PayaStem Kordinatörü Cem Kağar, “Bize desteğini esirgemeyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ise, “Öncelikle PayaStem gibi büyük bir projeyi 3 yıl kadar bir zamanda ülke çapını aşıp Amerika’ya kadar taşıdığı için Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Bey’e sonsuz şükranlarımı arz ediyorum” diyerek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

ABD Konsolosluğu Kültür ve Eğitim Ataşesi Jen Curatula konuşmasında, “Türkiye’nin güneydoğu bölgesinde kültür ve eğitim faaliyetleri düzenliyoruz. Bugün sizlere uzayın keşfinde STEAM rolünü ve gezeğenimiz dünyayı bir film sunuyoruz. Bu proje de emekleri olan PayaStem Ailesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Amerikalı Görüntü Yönetmeni ve Uzay Fotoğrafçısı James Neihouse’un eğlenceli ve bilim dolu sunumu, gençleri büyüledi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise; “Sevgili gençler, saygı değer öğretmenler sizleri şehrimizde sizleri ağırlamaktan büyük onur duydum. Misafirlerime teşekkür ediyorum. Gençlerimize bir vizyon verebilmek için buraya geldiler ve emek harcadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR