OKULUN ADINA YAKIŞIR BİR KÜTÜPHANE


Geçen yıl eğitim-öğretime başlayan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ziyaretine gelen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, okul yönetici ve öğretmenleriyle bir toplantı yaparak okulda en öncelikli işin bir kütüphane olduğunu söyleyip “Bir an evvel kütüphane kuralım” talebini dile getirince, okul öğretmenleri de “Sayın Kaymakamım biz bunu imece usulüyle yapmak istiyoruz” dediler.

Edebiyat öğretmeni Nuri Ala’nın öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda İş adamı Coşkun Delki’nin kütüphanenin önemli bir yükünü üstlenmesi ve bir çok hayır severin kitap bağışlarıyla kütüphane tamamlandı.

Müzik Öğretmeni Nimet Çisem İspir’in hazırladığı konserle, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi kütüphanesinin açılışını Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, hayır sever iş adamı Coşkun Delki birlikte gerçekleştirdi.

Törende konuşan Kaymakam Musa Sarı, “Kısa sürede böyle bir kütüphanenin çocuklarımızın hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim, inşallah ziyaretçisi bol olan bir kütüphane olur” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR