İSKENDERUN’A KENT KİMLİĞİ KAZANDIRACAĞIZ


AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Uğur Feriz, Mart 2019 Yerel Seçim çalışmalarına mahalle toplantıları ile devam ediyor. Denizciler ve Sarıseki’de yoğun ilgiyle karşılanan Feriz, vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorunlarını ve temennilerini dinliyor.

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Uğur Feriz, yoğun tempoda saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Feriz, “Omuz omuza vererek inşallah hedefe ulaşacağız. Hemşehrilerimizin modern bir yaşam sürdürmeleri için gerekli olanakları sağlayıp güzel hizmetler sunacağız. İskenderun’u sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız, halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Dev projelerle İskenderun’a kent kimliği kazandıracağız” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Uğur Feriz, “Cumhurbaşkanımızın nasıl çalışıp çabaladığımızı hep birlikte görüyoruz. Bu ülkeye bizim iktidara geldiğimiz günden beri yapılan çalışmalar ortadadır. Bu başarıları 2023 hedeflerine gittiğimiz bu yolda yerel seçimlerle taçlandırmalıyız. Bugüne kadar AK Parti’yi durdurmak için ne kadar senaryo yazılmışsa, ne kadar oyun oynanmışsa bunları aşa aşa geldik ve yolumuza devam ediyoruz. Bu düşünceler doğrultusunda yerel seçimler için de aynı şekilde kapı kapı dolaşarak, bir kez daha yollara düşerek, bir kez daha meydanları doldurarak ve İskenderun sokaklarını arşınlayarak bu seçimden de başarı elde edeceğiz” dedi. Toplantıya katılan mahalle sakinleri ise Başkan Aday Adayı Uğur Feriz’e kendilerini bilgilendikleri için teşekkür edip başarılar dilediler. Haber: Yılmaz AKPINAR