HİZMET VE KALKINMA YERELDE BAŞLAR


Yerel seçimler öncesi yoğunluğun yaşandığı AK Parti’de, Ali Soylu İskenderun Belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulundu.Başvuru dosyasını AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’ye teslim eden Ali Soylu, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri münasebetiyle, Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirtti.

Adaylık başvurusundan sonra açıklamalarda bulunan Soylu, “Cenabı Hakkın takdiri ve siz değerli hemşerilerimin destekleriyle İskenderun’umuza Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.Yüksek teveccüh ve takdirlerinizi beklerken, öncelikle Cenabı Hak’tan bu ulvi görevi hayırlısıyla nasip etmesini diliyorum” dedi.

Yerel yönetimlerin AK Parti için önemine dikkat çeken Soylu; “Cumhurbaşkanımızın ‘demokrasi, hizmet ve kalkınma yerelde başlar’ sözünün yerel yönetimlerin rolünü en iyi şekilde ifade ediyor. Aday olmam durumunda belediyeyi tekrar kazanmak için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız, başka bir arkadaşımızın aday gösterilmesi durumunda da ise yine AK Partili adayın kazanması için birlikte çalışacağız. Diğer aday adaylarının ve şahsımın, adaylık sürecinin İlçem ve partim adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. 31 Mart 2019 Mahalli Yerel İdareler seçimlerinin vatana ve millete hayırlı olması temenni ediyorum” diye konuştu.

Soylu’nun aday adaylığı başvurusunu değerlendiren Bestami Bilgili ise “AK Parti ilçe teşkilatı olarak her aday aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Ali Soylu kardeşimizde aday adaylığını açıklıyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU