GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR!


AK Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları bir araya gelerek, hem güçbirliği yaptı, hem de ’dayanışma’ adına örnek bir birliktelik sergilediler.

AK Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları Av. Abdülkerim Güven, Bülent Özer, Uğur Feriz, Filiz Özçörekçi, Mehmet Ergündüz, Ergün Gözüküçük, Lütfi Maraşlı, Ali Soylu, Metin Çağlar ve Erdal Keleş, yerel seçimlerin huzurlu ve demokratik ortamda geçmesi yönünde temennide bulundular.

Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ergündüz’ün organize ettiği Petek Kuzine’deki buluşmada, AK Parti’nin aday adayları, “Halkımızın teveccühü doğrultusunda belirlenecek adayımızla beraber inşallah yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız. Bu başarımız İskenderun’un başarısı olacaktır. Bizler, siyasi zafer peşinde değil, İskenderunumuz’a ve ülkemize hizmet etme sevdası ve arzusundayız. Kimin aday olması önemli değil önemli olan İskenderun’un kazanmasıdır. Şehrimiz ve vatandaşlarımız için hayırlısı olsun inşallah. Gün birlik günüdür” diyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Haber: Yılmaz AKPINAR