İŞ’TE KARİYER FIRSATI


Hatay Valiliği, Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliği ile 7-8 Kasım 2018 tarihinde Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsünde ‘İŞ’TE KARİYER’ sloganıyla kısa adı HİKAF olan Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarının 11’cisi düzenlenecek. Fuarda, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş için Fahri Doktora tevdi programı düzenlenecek.

Etkinliğin amacı, işgücünü arz edenler ile işgücü talep edenleri, kamu kurumlarını, yerel yönetimleri, üniversiteleri, sanayici ve işletmecileri işbirliği içinde buluşturmak, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki bu işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmek. Ayrıca işgücünü, işgücü piyasası hakkında bilgilendirmek, istihdama girişlerini kolaylaştırmak ve çalışma hayatında başarılı olma konusunda rehberlik yapmak, işgücü temininde yardımcı olmak. Düzenlenecek olan etkinliğe Hatay’da faaliyet gösteren elli ve üzeri eleman çalıştıran firma katılım sağlayacak.

Program kapsamında Endüstrinin Getirdiği Yeni İş Fırsatları, Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Faaliyetleri, İş Arama Becerileri konularında bilgilendirmede bulunulacak.
Haber: Yılmaz AKPINAR