DENİZCİLER GÜBRETAŞ ORTAOKULU ‘MİLLET KOLEJİ’ GİBİ


İskenderun Denizciler Gübretaş Ortaokulu yenilenen yüzüyle, başarılı eğitim anlayışıyla farkını konuşturuyor. Yöre halkı okuluna o kadar sahiplenmiş ki, “Denizciler Gübretaş Ortaokulu Millet Koleji” diye nitelendiriyor.

Okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veliler kısaca Denizciler Halkı elbirliği ile okullarını bir kolej edasına getirerek, eğitim ve öğretimde sınırları zorluyorlar. Okula girişte sizi güzel bir tablo karşılıyor ve Okul Müdürü Adem Kesik’in deyimiyle, “Burası sevgi ile saygının, eğitim ve öğretimin buluştuğu yer velhasıl burası özel olduğunuz, hissettiğiniz bir eğitim yuvasıdır” sözlerini anımsıyorsunuz.

Okul müdürü Adem Kesik, “Benim bir derdim var sözümle dertlenen okul aile birliğimize, müdür yardımcılarıma, memuruma, öğrencilerimizi kuyumcu titizliği ile işleyen öğretmenlerimize, 10 kuruş dahi olsa ” öğretmenim para buldum” diyen öğrencilerime, günde 25000 öğrenci sirkülasyonuna üffff bile demeden görevi ifa eden yardımcı personellerime, hayırseverlerimize ve okulumuzun gerçek sahibi olan velilerimize yani Denizciler Halkına gönülden teşekkür ediyorum” diyor. Hep birlikte daha güzel yarınlara sözleri ile eğitime olan aşkını gıpta ile takip ettiğimiz müdürümüze ve şahsı nezdinde bütün denizciler halkına bizlerde teşekkür ediyoruz, başarılarınız devamını diliyoruz. Haber: Yılmaz AKPINAR