BAŞKAN SÖZ VERDİ, ÇOCUKLAR PARKA KAVUŞUYOR!


İskenderun Gelişim Sitesi’nin çocukları Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den oyun parkı talebinde bulundu. Sitede yaşayan çocuklar, rahat oyun oynayabilecekleri bir park istediklerini söyleyerek, “Parksız bu site can sıkıcı. Artık yollarda oyun oynamak istemiyoruz” sözleriyle taleplerini iletti.

Çocukların, taleplerine anında karşılık veren, isteklerini olumlu karşılayan Başkan Seyfi Dingil, en kısa zamanda park yapılacağının müjdesini vererek, şunları belirtti:

TALİMAT VERDİ
‘Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Öğrencilerimizin gelişmeleri ve teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmaları birinci önceliğimiz olacak. Şimdiye kadar eğitim aldıkları okullar, oyun oynadıkları alanlar ve yaşadıkları çevreye son derece önem vererek her türlü ihtiyaçlarına karşılamaya önem verdik ve bundan sonrada elimizden geldiğince aynı gayreti göstermeye devam edeceğiz” diyerek, çocukları mutlu etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil mahallenin ayrıca çöp konteynırı, çöp kovası ve oturmak için bankların yapılacağını da belirtti. Başkan Seyfi Dingil’e, Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Tecirli Selçuk da eşlik etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR