1. HATAY GASTRONOMİ TANITIM GÜNLERİ GÜN SAYIYOR


Hatay’ın UNESCO tarafından dünyanın 26. Gastronomi Yaratıcı Şehri seçilmesi vesilesiyle şehrin bilinirliğini ve marka değerinin farkındalığını sağlamak düşüncesiyle gelecek turist sayısını artırarak ekonomisini canlandırma adına Hatay mutfağımızı tüm zenginliğini yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için HATİAB yoğun bir çalışma başlattı.

Bunun ilk adımı olarak Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun himayeleriyle birincisi düzenlenecek olan 1. HATAY GASTRONOMİ TANITIM GÜNLERİ, 22 Kasım Perşembe – 02 Aralık 2018 Pazartesi tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet meydanında yapılacak.
HATİAB Başkanı İbrahim Güder açıklamasında “10 gün sürecek bu etkinlikte Hatay’ımızı tanıtmak üzere etkinlik boyunca Mutfak Atölyesi ve Hatay tanıtım filmlerinin gösterileceği sinema gösterimi olacaktır. Mutfak Atölyesinde Hatay’ımızın lezzetleri şeflerimiz tarafından etkinlik misafirlerimize tanıtılacaktır. Ayrıca etkinlik öncesi ve etkinlik süresince ulusal TV kanallarında tanıtımlar yapılacaktır” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR