UĞUR FERİZ SAHADA ÇALIŞIYOR


AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan aday adayı Uğur Feriz, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere ağırlık veriyor. Uzun yıllardır parti teşkilatında görev yapan, gerek ilçe başkanlığı, gerek milletvekilliği ve belediye başkan aday adaylığı süresince her zaman partiye, memlekete ve insanlara hizmet etmek için çaba sarf eden Uğur Feriz, yaşadığı, doğup büyüdüğü memleketine daha iyi hizmet verebilmek için çabalıyor..

İskenderun ve bu bölgenin sorunları çok iyi bilen Uğur Feriz, ziyaretler kapsamında büyük ilgi görüyor. Bir İskenderun aşığı olduğunu söyleyen Belediye Başkan aday adayı Uğur Feriz, ‘Sevgili hemşehrilerim ile kucaklaşıyorum, bana kapılarını ve gönüllerini açtılar, çok mutluyum” dedi.

Ziyaretler esnasında, “Uğur Feriz kardeşimiz çok bilgili, birikimli, donanımlı biri. Tüm İskenderun halkı kendisini yakından tanır, sever, sayar. İskenderun’a hizmet için yola çıkması bizleri çok sevindirdi. Burada çok güzel işler çıkararak, başarılı işlere imza atacağından hiç şüphemiz yok. Kendisine Allah’tan kolaylıklar dilerek, yolun açık olsun diyoruz” dediler.Haber: Yılmaz AKPINAR