MORAL ZİYARETİ


İskenderun’un BAL’deki tek temsilcisi İskenderun Belediyespor, hazırlıklarını ara vermeden sürdürürken çalışmalarını da yoğunlaştırdı. BAL’de oynanacak maçlara ciddi bir hazırlık yapan İskenderun Belediyespor, Karayılan tesislerinde çift kale maç yaparak günü tamamladı.
Tüm oyuncuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürürken oynanacak olan maç provası da yapıldı.

Karayılan tesislerinde yapılan antrenmana giden Kulüp Başkanı Levent Duman, burada futbolculara baklava ikramında bulunurken tüm futbolculara başarılar diledi. Başkan Duman futbolculara kısa bir konuşma yaparken, “Bizler Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in ciddi destekleriyle sizlere güç vermeye çalışıyoruz. İnşallah oynayacağımız maçlarda da şehrimizin yüzünü alacağınız galibiyetlerle güldüreceksiniz bu şehre bir borcumuz var” açıklamasını yaptı.

Teknik Direktör Mehmet Kurt haber ekibimize kamp ve antrenmanlarla ilgili çalışmaları değerlendirdi. Çalışmaların iyi gittiğini belirten başarılı teknik direktör Kurt, “Şu anda oynayacağımız maçın hazırlıklarını yapıyoruz. Biliyorsunuz ki BAL ligi tam bir profesyonel lig ayarında oldukça kaliteli ekibe ve büyük bütçeli takımlar var. Bizlerde elimizdeki imkanlara göre hareket ederek her maçımızı kazanmak için çıkacağız. Aramıza yeni katılan futbolcular var. Onların da takıma uyumu ile ciddi bir ekip olacağız” dedi.Haber: Cuma KESEROĞLU