KAYMAKAM SOYTÜRK’TEN OKUL DENETİMİ


Kaymakam Recep Soytürk, İskenderun’da yapımı devam eden 8 okul binasını yerinde inceledi. İnceleme ziyareti esnasında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Şube Müdürü Ahmet Güven, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) yetkilileri, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, Okul Müdürleri ve Mahalle Muhtarları hazır bulundu.

Kaymakam Soytürk ve beraberindeki heyet tarafından, Cırtıman Ortaokulu, 23 Nisan Ortaokulu, Düğünyurdu İlkokulu, İskenderun İlkokulu, Cemal Gürsel Ortaokulu, Modernevler Anaokulu, Bitişik İlkokulu, Akçay Ortaokulu olmak üzere yapımı devam eden 8 okula ziyaret gerçekleştirildi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde okul inşaatlarını yerinde inceleyerek, ilgili/yetkili kurum müdürleri ile yüklenici firma yetkililerinden idari ve teknik çalışmaların safahati hakkında bilgi alan Kaymakam Soytürk, yürütülen çalışmaların özveri ve ehemmiyet çerçevesinde hızlandırılması ve eksikliklerin tamamlanması yönünde ilgililere talimat verdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR