İYİ PARTİ HATAY İL BAŞKANI ALİ SEÇER OLDU


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in takdiri, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzasıyla gerçekleştirilen 54 il başkanının 34 mevcut, 20’si de yeni isimlerden oluştu. Hatay’da ise istifa eden Mustafa Çığ’ın yerine Ali Seçer atandı. 

Dörtyol ilçesinde ikamet eden ve İl Başkanlığı görevine getirilen Ali Seçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin takdiri, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın Bey’in oluruyla İyi Parti Hatay İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Öncelikle bu görevi bana layık gördükleri için kendilerine şükranlarımı sunuyor, teveccühlerini layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalışacağımı taahhüt ediyorum. Yeni başlayan bu kararlı yürüyüşümüzde yapacağımız çok iş var. Tıpkı sizlere söz verdiğimiz gibi korkmadan, yorulmadan sizlerin güçlü sesi olacağız” dedi.

Türk milletine güveni esas alarak çıktıkları bu yolda farklılıklara saygılı olarak, çoğulcu ve katılımcı pozitif siyaset üreteceklerinin altını çizen Seçer şunları kaydetti: “Eleştirilere açık ve tam demokrasi hedefiyle milli menfaatlerimizi ön planda tutarak çözüm odaklı siyaset yapacağız. Milliyetçiliği yapılması gerektiği şekilde kültürel ve ekonomik alanlara taşıyacağız. Siyasette sevgi ve saygı dilinden başka bir lisan kullanmayacağız. Bağımsız, tarafsız ve adil bir yargı sistemi ve yolsuzluklarla tam ve etkin bir mücadele için çalışacağız. Haber: Mustafa TOPAL