FİKİRLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR


CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun tempo içerisinde çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Şahin, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’na ziyaretini gerçekleştirdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin “İskenderun belirli sorunları var. Bunları birlikte aşmak, çözüm üretmek adına ben elimden geldiğim kadar birlikte ortak hareket ederek çalışmaktan memnuniyet duyarım. Burada önemli olan hangi partinin nasıl hizmet yaptığı değil, şehrimize bölgemize kim hizmet ediyorsa katkıda bulunuyor ise ben şahsım adına ona teşekkür etmeye hazırım” dedi.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ise, “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Hatay ve İskenderun’umuz için çalışacağınızdan eminiz. Her projede birlikte hareket ederek, sorunlar için çözümler üretip hayata geçirmeyi umut ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Fırat, ziyaretin anısına Milletvekili Suzan Şahin’e kahve fincanı takımı hediye etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR