54 YILLIK ESNAF GÜNGÖR’E AHİLİK KAFTANI GİYDİRİLDİ


İskenderun’da 54 yıllık esnaf olan Mustafa Kemal Güngör’e Ahilik Kaftanı giydirildi.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası tarafından Ahilik Haftası nedeniyle, esnafa tatlı ve çiçek takdiminde bulunuldu. Birlik ve beraberlik adına gerçekleştirilen etkinliklerde samimiyet ve dostluk ön plana çıktı.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, sanatın, ticaretin ve mesleğin, olgun kişilik, güzel ahlak ve doğrulukla yoğrulduğunu ifade ettiği Ahilik geleneğinin de bu kültürel miraslarımız arasında önemli bir yer tuttuğunu belirterek, Yönetim kuruluyla birlikte 54 yıllık esnaf olan Mustafa Kemal Güngör’e Ahilik Kaftanı giydirdi.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, “Ahilik etkinlikleri nedeniyle oldukça yoğun bir hafta geçirdik. Esnaflık gerçekten çok önemli bir değerdir. Biz bu zamana kadar her zaman esnafımızın ve sanatkarımızın yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizler sizler için, vatandaşlarımız için varız. Bu hizmetleri en hızlı bir şekilde yerine getirebilmek için üstün gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz” dedi.Haber: Yılmaz AKPINAR