BİZ DEĞİL, DİĞER İLLER HATAY’I ÖRNEK ALMALI


MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, beraberindeki partili heyetle birlikte Arsuz merkeze bağlı Konacık, Işıklı, Tatarlı ve ardından Hassa’da birçok mahallede gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerinde, halkın sorunlarını dinledi, burada kahve molası verdi.
MHP’nin başarılı milletvekili Lütfi Kaşıkçı, teşekkür ziyaretlerinde bulunarak, çalışmalara ara vermiyor. Hatay’ın dört bir yanını ziyaret ederek, halkın sorunlarını da dinleyen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, parti teşkilatından oluşan heyetle birlikte vatandaşları dinledi, dertlerini paylaştı.
Milletvekili Kaşıkçı, “Bize desteğini esirgemeyen vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kahve bahane önemli olan bu buluşmalarımızla onların dertleri sıkıntılarını dinlemek birlikte olmaktır. Bu rutin ziyaretlerimizi her zaman yapacağız. Hepsine bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum” dedi.
MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı, yaptığı açıklamada bugüne halka daha fazla hizmeti nasıl yapacağının derdinde olduğunu kaydetti.
Yetiştiği, büyüdüğü ülkü ocaklarında ve MHP’de de aynı vizyon ve misyonla çalıştığını kaydeden eden Kaşıkçı, “Milletvekilliği görevini de daha fazla hizmet etmek, daha fazla insana ulaşabilmek için talip oldum. Hatay’ı laik olduğu yere getirmek boynumuzun borcudur. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Artık Hatay’ın diğer illeri örnek almasını değil, onların bizi örnek almasını diliyor, istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Her alanda Hatay’ın kalkınması bizim asli görevlerimizdendi” ifadelerine yer verdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR