YOK BÖYLE BİR EVLİLİK TEKLİFİ


İskenderun İlçe Nüfus Müdürlüğünde memur olarak çalışan genç, kız arkadaşına öyle bir sürpriz evlilik teklifi yaptı ki, film aksiyonlarını aratmadı.
İskenderun Nüfus Müdürlüğünde memur Erdinç Devrim, kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yapmak için İskenderun İlçe Emniyet ekiplerinden yardım aldı.

Yapılan sürpriz evlilik teklifi için birinci aşamada kent merkezinde Cafede bulunan Erdinç Devrim’in kız arkadaşı Üreyna Mazman, kimlik kontrolü yapan Yunus polisleri tarafından gözaltına alınmak üzere çağırılan sivil ekip arabasına bindirildi.
Üreyna Mazman, ekip aracıyla Çay Mahallesi Tayfur Sökmen Bulvarına getirildiğinde, aracın kapısı açıldı ve sürprizle karşılaştı. Elinde gitarla müzik yapan bir müzisyen ve karşısında erkek arkadaşı Erdinç Devrim’in Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşkına dönen genç kız şoku üstünden attıktan sonra, uzatılan tek taş yüzüğü parmağına takarak bir ömür birlikteliğe ‘Evet’ diyerek teklifi kabul etti. Bu sürpriz evlilik teklifine şahit olan çevredeki vatandaşlar da çifti alkışlayarak tebrik ettiler.
Haber: Cuma KESEROĞLU