REYHANLILAR DERNEĞİ’NDE YENİ BAŞKAN ESAT GÜMÜŞBAŞ OLDU


İskenderun’da geçtiğimiz yıl kurulan Reyhanlılılar Derneği 2. olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede Esat Gümüşbaş başkanlığa seçildi. Geçmiş dönem başkanı Doktor Mustafa Kibaroğlu’ndan görevi devir alan Esat Gümüşbaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Reyhanlıların sıkıntı ve sevinçlerinde hep yanlarında olacaklarını belirten Başkan Gümüşbaş, İskenderun’da sayısı çok fazla olan Reyhanlıları tek çatı altında toplamayı ve iyi, kötü günlerinde yanlarında olmayı hedeflediklerini belirterek, “Dernek olarak çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacağız. Her zaman dayanışma ve kaynaşma içerisinde olacağız. Yaşadığımız kentimiz İskenderun için ve Reyhanlı’mız için neler yapabileceğimiz konusunda fikir alış verişi yapıp, faydalı faaliyetlerde bulunmaya çalışacağız” dedi.

2.Olağan Kongresini gerçekleştiren Reyhanlılar Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Esat Gümüşbaş, Caner Ömeroğlu, İlhan Atasever, Mustafa Kibaroğlu, Turgut Karaca, Halit Kırdar, İbrahim Ünlü, Tarık Cancı, Şükrü Huvaz, Sabri Aydın, Recep Mıhçakan, Mehmet Biçer, Bahri Gezmen, Abdulkerim Kural. Haber: Yılmaz AKPINAR