PALMİYE HASTANESİ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR


İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Ailesi’ne katılan Genel Cerrah Uzmanı Operatör Doktor Serkan Erkan, İskenderun ve bölge halkına hizmet için burada olduğunu belirtti.
Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu sağlık sektörünün dinamik bir süreç olduğunu belirterek, “Bu süreçlerde dinamik ve atılımlar içerisinde yer alacağımızı her defasında ifade ediyoruz” dedi.

EN İYİ YETİŞMİŞ HEKİM KADROSU..
Dr. Şahutoğlu, “Palmiye Hastanesi olarak ilk kurulduğumuz gündün itibaren temel insan değerleri etik ve ahlakı değerlerden sapmadan tıbbın en son teknolojisini ve bilgi daracığını kullanarak bünyesine hizmet verecek kapasitesine sahip en iyi yetişmiş hekim kadrosuyla yola devam etme azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Bu manada sürekli büyüyen ve genişleyen aile yapısını ciddi manada hep kalite hemde hizmet anlamında büyüten bir kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu alanda da genel cerrahi alanında bundan sonra güçlü olan kadromuza, Türkiye’nin en iyi kurumunda eğitimini almış ve en iyi kurumlarında ihtisaslarını tamamlamış Serkan Erkan arkadaşımız da bize katıldı. Gerçekten çok önemli operasyonları hizmet etmiş bir arkadaşımızın bünyemizde bulundurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra etik değerleri yüksek olan bu arkadaşımız da Palmiye Ailesi’nde bölge halkına en iyi hizmeti verecektir. Şimdiden kendisini kutluyorum” dedi.

‘BAŞARILI İŞLER YAPACAĞIZ’
İskenderun Palmiye Hastanesinde göreve başlayan Operatör Doktor Genel Cerrah Uzmanı Serkan Erkan ise haber ekibimize yaptığı açıklamada, “Palmiye Ailesinde bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Ankara Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanlık eğitimini aldım. Daha sonra ise mecburi hizmet nedeniyle Mardin Devlet Hastanesi’nde görev yapmaya başladım. Buradaki görev tamamlandıktan sonra ise memleketim Hatay’a gelerek Kırıkhan’da özel bir hastanede gelen cerrah uzmanı olarak 10 yıl çalıştım. Bölgemizin insanını çok yakından tanıyorum. Özel Palmiye Hastanesi benim geleceğim açısından çok daha iyi bir tercih olacağı kanaatini getirdim. Hastanenin fiziki alt yapısı teknik donanımı özellikle etik çalışma ahlakı ve tecrübeli ekibinden dolayı bu hastaneyi tercih ettim. Bundan sonraki aşamada inanıyorum ki çok başarılı işler yapacağız. Özellikle Kanser cerrahisi, ileri laparoskopik cerrahisi obezite cerrahisi, acil travma cerrahisi ve her türlü genel cerrahi işlerini burada başarıyla yapacağımıza inancım tamdır” dedi.Haber: Cuma KESEROĞLU