KARAAĞAÇ’TA ‘NÜFUS ŞEFLİĞİ’ AÇILDI


Arsuz Karaağaç ve civar mahalle sakinlerinden gelen talepler üzerine Arsuz Kaymakamlığı’nın girişimleri, Valilik, İl Müdürlüğü ve Belediyenin de destekleri ile İlçe Nüfus Müdürlüğünce, halkın hizmetlere daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi adına Karaağaç Mahallesi’nde Şeflik açıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, şefliğin halkımıza hayırlı olması temennisi ile emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Arsuz Belediyesi Karaağaç Mahallesinde bulunan Ek Hizmet Binasında açılan “Nüfus Şefliğini” ziyaret etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, nüfus yoğunluğunun önemli bir bölümünün yaşadığı Karaağaç Mahallesinde, bölge halkına hizmet verecek olan Arsuz İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne bağlı Karaağaç Şefliğini ziyaret etti. Halkın kamu hizmetine daha kolay erişebilmesi adına, Arsuz İlçe Nüfus Müdürlüğü ile uzun süre yapılan görüşmelerin ve çalışmaların olumlu neticesi alındı. Nüfus Şefliği, Arsuz Belediyesi tarafından Karaağaç Ek Hizmet Binası bünyesinde tahsis edilen alanda bugün itibariyle faaliyete başladı. Halkın verilen kamu hizmetinden her zaman kolaylıkla faydalanması gerektiğini vurgulayan Başkan Culha, “Bölge halkımız nüfusla ilgili işlemlerini Arsuz merkeze giderek yapabiliyordu. İlçe nüfus müdürlüğümüzle yaptığımız uzun görüşmeler ve çalışmalar neticesinde, Karaağaç mahallemizde bulunan ek hizmet binamızda nüfus şefliğinin açılmasını ve halkımızın daha rahat hizmet almalarını sağladık. Bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR