BU SİTE SPOR SEVDALISI


Yaz aylarında İskenderun sıcağından bunalan ve dinlenmek için yazlık sitelere giderek orada yaşamlarını sürdüren vatandaşlar bir araya gelmeyi de ihmal etmiyorlar.
Yeşilköy Villaları site yönetim Kurulu Başkanı Şakir Anıl ve yönetim kurulu bu yıl ilkini düzenlediği yaz etkinliklerini hayata gerdiler.

Yeşilköy villalarında düzenlenen bahar şenliklerinde Tavla turnuvası, Masa tenisi, Yüzme yarışmaları, Basketbol turnuvası, mini futbol turnuvası, çocuk gösterileri gibi birçok etkinlik gerçekleştirildi. Tüm site sakinlerinin katıldığı ve oldukça eğledikleri tüm etkinliklerde yarışmacılar bir birini yenmek için mücadele ederken aileleri de onlara destek verdi. Özellikle havuz başındaki yarışmalarda tüm ailelerin coşkusu görülmeye değerdi.

EĞLENCELİ ŞENLİK
Gündüz havuz başında devam eden turnuvaların devamı gece yapıldı. Basketbola katılan takımlar arasında kıyasıya mücadele vardı. Yeşil köy sitelerinde gerçekleşen 1. Bahar şenliklerine Sayek konutları da davet edilerek etkinliklere katıldı. Sitede bulunan tüm ailelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinliklerle ilgili haber ekibimize bilgi veren Başkan Şakir Anıl, “Bu yıl yaz şenliği müsabakalarının ilkini düzenliyoruz. Bu nedenle bir komite kurduk. Bu komiteyle birlikte neler yapacaklarımızı belirledik ve tüm site sakinlerinin de katılımıyla oldukça güzel ve eğlenceli bir şenlik düzenledik. Bizlere bu etkinliklerde destek olan site sakinlerimize teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki bundan sonra daha güzel etkinlikleri gerçekleştireceğiz” dedi.

BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL
İki gün süren şenliklerde yarışmalarda Tavlada 1. Nebil Tabaş, 2. Muhammet Göv, 3. Sinem Denden. Masa tenisinde 1. Doğukan Yiğit Özalp, 2. Adnan Bereketoğlu, 3. Mehmet Özalp. Basketbol turnuvasında gençlerde Behzat Kirmit, Doğukan Yiğit Özalp ve Pamir karacanın takımı 1. Oldu. Büyüklerde ise Damla Anıl, Sinem Altun, Sami Uyar, Mehmet Günay, Cemil Kırpıcı, Tarık turan dereceye giren isimler. Yüzme yarışmalarında 2 grupta 1. Nehir Deveciler, 2. Ali Yakut, 3. İdil Deveciler. 3. Gurupta 1. Zeynep Uysal, 2. Deniz abit Yeşilkaya, 3. Aynur yılmaz. 4. Gurupta ise Cemre Türe, 2. Belinda Çamur, 3. Doruk Gülay oldu. Düzenlenen etkinliklerde başarılı olanlara ödülleri verildi.Haber: Cuma KESEROĞLU