BİRLİK OLALIM HUZUR BULALIM


İskenderun’da başarılı çalışmalarla dikkat çeken MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, aynı kararlılıkla kadınların sesini gür bir şekilde Ankara’ya taşıyor.
MHP Genel Merkezi ve TBMM’ne ziyaretlerde bulunan Fatma Kaya, 24 Haziran genel seçimleri sonuçlarını değerlendirmek, fikir alışverişinde bulunmak için hazırladıkları seçim raporlarını Başkent’e taşıdı.

Milletvekillerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletmek üzere parti genel merkeze bir takım ziyaretlerde bulunan Fatma Kaya, Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli, Kadın Kolları Genel Koordinatörü Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve bazı bölge milletvekilleriyle görüşmelerde bulundu.

‘HER TÜRLÜ TUZAĞI AŞTIK’
En başta şunu belirtmek isterim ki, Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ile yaptığımız görüşmede, sayın genel başkanımız tüm Hatay ve İskenderun’a selamlarını iletti. Genel başkanımız, ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, partimize yönelik küresel komplo ve tuzakların açık şekilde sergilendiği, bölme çabalarının ortaya çıktığı, MHP’yi baraj altında göstermeye çalışarak algı operasyonlarının yapıldığı bir süreçte, Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vererek, partimizi mecliste kontrol ve denetim noktasında kilit parti konumuna taşıyan tüm vatandaşlarımızada teşekkür etti” dedi.

HATAY’DA OYUMUZU YÜZDE 30 ARTTIRDIK
MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, “Herkesin bildiği gibi oyumuzu yüzde 30 oranında arttırarak Hatay’dan 2 vekil çıkarmayı hakketmemize rağmen bazı engellemeler yüzünden, MHP olarak memleketimizi 1 vekil ile temsil etmek zorunda bırakıldık. İşte bu vekilimiz Sayın Lütfi Kaşıkçı Bey’i de meclisteki makamında ziyaret ederek millete hizmet yolunda başarılar diledik. Sayın vekilimizden milletimizi temsil noktasında görevini en iyi şekilde yapma ve üstün bir gayretle çalışarak Hatay’ımızı en iyi şekilde temsil etme sözü aldık. Sayın vekilimizin başarılı olup, görevini en iyi şekilde yapacağına ve Hatay’ımıza büyük hizmetler gelmesine vesile olacağına inancımız tamdır” dedi.

KADINLARIMIZ DAHA GÜÇLÜ
MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, “MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Sayın Nevin Taşlıçay Hanımefendinin Ankara’dan milletvekili seçilmiş olması, bizlere önümüzdeki dönemde Türk kadınlarının sesinin daha gür çıkacağını ve kadınlarımızın daha güçlü olacağını gösteriyor. Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz ayrıca Genel Başkanımızın baş danışmanlık görevini de sürdüren Nevin Taşlıçay Hanımefendi’yle yaptığımız görüşmede Nevin Hanım bizlere, genel başkanımızın kadınlarımızın yaptığı çalışmalara çok destek olduğunu toplumda kadınların görev ve sorumluluklar almasını önemsediğinin bilgisini vererek, önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin kadın siyasetçilere daha fazla görev vermeyi planladığını söyledi. Mecliste kadın erkek fırsat eşitliği komisyonuna seçilen Sayın Nevin Taşlıçay hayatın her alanında kadınlarımızın eşit şartlar altında yaşamlarını sürdürmesi için büyük bir gayretle çalışma yapacaklarını belirterek bunun için tüm Türk kadınlarının desteğini ve MHP kadın kolları teşkilatlarında görevler alarak çalışmalarımıza katkıda bulunmasınını istedi. Bizde şehrimizdeki tüm kadınlarımıza seslenerek, gelin ‘birlik olalım huzur bulalım’ diyoruz, kadın mutluysa Türkiye huzurlu demektir” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR