VEKİLE MESAJ VAR!


AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Ak ve yönetimi, İskenderun’da bir ilke imza atarak “Vekile Bir Mesajım Var” panosuyla, vatandaşların istek ve önerilerine kulak verdi.Kafeler Caddesi’nde gerçekleşen etkinlikte rengarenk kağıtlara istek ve önerilerini paylaşan İskenderun halkı, birbirinden ilginç ve önemli isteklerle vekile mesaj gönderdi.

Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, panonun neredeyse tamamına, “İskenderun İl olsun”, “Stadyum istiyoruz”, “Gençlerin önü açılsın”, “İş istiyoruz”, “Ulaştırma Bakanım! Kız arkadaşıma ulaşamıyorum”, “Tenefüs 40 dakika olsun”, ‘İskenderun’a yatırım gelsin”, “Nikah şahidimiz olur musunuz?” gibi yüzlerce mesaj yazıldı.AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, geçmiş dönem milletvekili Mehmet Alğan, AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin katıldığı etkinlikte, renkli görüntüler vardı.

Geçmiş Dönem Milletvekili Mehmet Alğan, “Burada yazılan tüm mesajlar bizim için önemli. Yergi de var, övgü de.. Her eleştiriyi önemsiyoruz. İskenderun için birlikte çalışacağız” diyerek, gençlerle Anadolu Ajansı adına röportaj da yaptı.

İSKENDERUN HALKI DUYARLI
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel ise, panoda yer alan mesajları tek tek okuyarak, üzerinde isim ve telefon numarası olan her kişiye ulaşacaklarını söyledi.Özel, “Bu mesajlar bizim yol göstericimiz. Tümünü önemsiyoruz. Burada büyük bir duyarlılık söz konusu. Örneğin stadyum için bugün yetkili birimlerle konuştuk. Sadece stadyum da değil, kapalı spor salonu, yüzme havuzu konusunda gerekli iyileştirmeyi yapmak boynumuzun borcudur. İskenderun en güzel hizmetleri hakediyor. Biz de, burada istek ve şikayetlerde bulunan her vatandaşımızın yanında duracağız. Birlikte yol alıp, birlikte başaracağız” dedi. Özel, “Ronaldo mu, Messi mi?” yazılı mesaj için, “Her ikisi bir araya geldiğinde bir Recep Tayyip Erdoğan etmez” diyerek, çevredekilerin büyük alkışını aldı.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, panoda, üzerinde telefon numarası yazan tüm mesajlara dönüş yapılacağını belirterek, “Mesajları başlıklar halinde dosyalayıp, ilgili yerlerde çözümü konusunda gerekli çalışmaları başlatacağını duyurdu.
Haber: Yılmaz AKPINAR