KAYMAKAM SARI EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR


2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sonunda ilçemizde karne dağıtım töreni Arsuz’a bağlı Hüyük mahallesi İlk ve Ortaokulu ile Okul Öncesi öğrencilerinin katıldığı bir törenle düzenlendi. Hüyük Mahallesi çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Hüyük Muhtarı Rıdvan Dural, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

BOL BOL KİTAP OKUYUN
Kaymakam Sarı yaptığı konuşmada, çok çalışıp tatili hak ettiklerini bol bol dinlenip gezip eğlenmenin yanı sıra bol bol da kitap okumalarını tavsiye ettiğini ifade etti. Kaymakam Sarı, ayrıca bu eğitim öğretim yılı boyunca hem akademik başarının artırılması, hem de fiziki imkanların iyileştirilmesi, sosyal ve sportif çeşitli faaliyetler ile projelerde görev alan, katkı sunan başta İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ekibi ile tüm idareci ve öğretmenler olmak üzere tüm Arsuz eğitim camiasına şükranlarını sunduğunu ve onlara destek veren kıymetli velilerimize ve okul aile birliklerini ayrıca tebrik ettiğini belirtti.

Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet dereceye giren öğrencilere ve okul öncesi öğrencilerine karne dağıtımı gerçekleştirdiler.Sarı ve beraberindeki heyet daha sonra mahallede bulunan aile hekimliği merkezine ve devam eden halk eğitim müdürlüğü halı kursuna ziyarette bulunarak sağlık personeline ve kursiyer hanımlara başarılar dileyip çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

‘TALEP OLURSA KURSLARA DEVAM EDERİZ’
Kadınlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Sarı talebin devam etmesi halinde sürekli kurs açabileceklerini, hanımların mahallelerde boş kalmamaları, hem bütçe sağlayabilmeleri hem de bir beceri kazanmaları ve sosyal bir ortam oluşması adına mahallelerde bu tür faaliyetleri çok aktif tutma gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Hanımlar da kaymakam sarı ya kurslardan dolayı teşekkür ederken devamını istediklerini belirterek ziyaretinden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Haber: Yılmaz AKPINAR