HALKIMIZ GENÇ VEKİLLE ŞAHLANDI


AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın Modern Evler’de düzenlediği iftar yemeğinde, mahalle sakinleri Hatay’ın en genç Milletvekili Adayı Hukukçu Ecrin Nazlı İnan’ı bağrına bastı, sevgi seliyle karşılandı.

2000 kişilik iftar yemeğinde gönüller Ramazan’ın manevi ikliminde birleşirken, birlik ve beraberlik adına güzel görüntüler vardı. Salı Pazarı’nın kurulduğu alanda verilen iftar yemeğinde, AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Ecrin Nazlı İnan bütün masaları gezerek halka kucaklaştı. Vatandaşların, Ramazanını kutlayan ve hayırlı iftarlar dileyen Ecrin Nazlı İnan katılan herkese teşekkür etti.

ECRİN NAZLI İNAN GÖNÜLLERE GİRİYOR
Birlik ve beraberlik içerisinde dualarla oruçlarını açan vatandaşlar, düzenlenen iftar yemeğinde Ecrin Nazlı İnan’a yoğun ve yakın ilgi gösterdi. İftar yemeğinde konuşan Hatay’ın en genç Milletvekili Adayı Hukukçu Ecrin Nazlı İnan, Mübarek Ramazan ayında İskenderunlu vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan son derece memnun olduğunu, hep birlikte Ramazan ayının güzelliklerinden nasiplenildiğini söyledi.

Ecrin Nazlı İnan konuşmasının devamında Cumhurbaşkanlığı sistemini, halkımıza en kısa ve düzgün bir şekilde anlatarak, destek istedi. Ecrin Nazlı İnan, “Bu seçim ülkemizin gelecek yüzyılını şekillendirecek dönüm noktasıdır. Yasama, denetleme ve yürütmenin birbirinden ayrıldığı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Ve bu yasal düzenlemenin mecliste tam desteklenmesi lazım, yürütmenin daha sağlıklı çalışabilmesi için. Bunun için de sizin tam desteğiniz gerekiyor. Sizler dualarınızı ve desteklerini bizden eksik etmeyin. Hepinize Hayırlı iftarlar diliyorum” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR