EN SEVİLEN OKULA BÜYÜK İLGİ


İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen yaz spor okulları İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün katılımıyla faaliyete başladı.
İskenderun Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen törene katılan sporcular ve aileleri yaz boyunca devlet kurumunda yapacakları sportif faaliyetlerin heyecanını yaşadılar.
Açılış öncesinde kısa bir bilgi veren İskenderun İlçe Spor Müdürü Ferit Gündel, “Ülkemizin 81 ilinde içesinde aynı zamanda İskenderun ilçemizde faaliyete giren yaz Spor Okullarımız 5-18 yaş gurubundaki çocuklar ve gençlerimizin futboldan basketbola, atletizmden jimnastiğe, judodan karateye ve yüzme gibi vb. 14 branşta tecrübeli antrenörlerimiz tarafından 3000’e yakın öğrencimiz yaz sezonu boyunca bu kurslardan faydalanacaklardır. Bu vesile ile Sayın Kaymakamım Recep Soytürk’e, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Halk Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze ve Özel Palmiye Hastanesi Başhekimimiz Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na, Yaz Spor okullarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

YÜZME ÖĞRENİYORUM
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise yaptığı konuşmada, “Sanırım en sevilen okullar arasında yaz spor okulları geliyordur. Bu konuda gerçekten emeği geçenleri kutluyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın burada yaz tatilinde iyi bir spor yapmaları çocuklarımızın daha iyi gelişmesi ve sağlıklı, zeki ve aynı zamanda ahlaklı sporcuların yetişmesine neden olacaktır. Bende çocuklarımıza söz verdim, onlarla birlikte zaman zaman takılıyorum ve yüzme bilmediğim için bende yüzme öğreniyorum” dedi.Yapılan konuşmalardan sonra, Kapalı spor salonunda yaz spor okullarına katılan çeşitli branşlardaki öğrenciler gösteri maçları yaptılar. Haber: Cuma KESEROĞLU