ECRİN NAZLI İNAN ESNAFLA İÇ İÇE..


AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hukukçu Ecrin Nazlı İnan, esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi görüyor.
Güleryüzlü, çalışkan ve azimli duruşuyla, ‘esnafın kardeşi’ olarak anılan Ecrin Nazlı İnan, esnafla sohbet etti, ‘Bol kazançlar’ dileğinde bulundu.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hukukçu Ecrin Nazlı İnan, “AK Parti Hükümetimiz iktidara geldiğinden bu yana yenilikçi, kucaklayıcı, birleştirici yapıya sahip siyaseti benimsemiş ve bu yönde adımlar atmıştır. Bunların temelinde toplumun refahı ve huzuru vardır. Toplumun huzur ve refahını sağlayan, bizi bir arada tutan unsurlardan biri de esnafımızdır. Ekonominin lokomotifi, toplumun birleştirici gücü, sigortası olan esnaf ve sanatkarların bizim yanımızda her zaman önemli yeri vardır. Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği her dönemde toplumu bu anlamda birleştirme gücüne sahip esnafımız, Ak Parti iktidarı tarafından desteklenmiştir. Faizsiz kredi ile müjdelenmiştir. İstihdam desteği sağlanmıştır” dedi.
İnan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘yerli üretim’e yönelik hassasiyetini ve çabalarını biliyoruz. Biz de iktidar partisinin temsilcileri olarak bu konuda elimizden geleni yapmak mecburiyetindeyiz.
Bu süreçte ülkemizin bekasını düşünmek zorundayız. Ülkemiz çok büyük badireler atlattı. Şimdi vakit Türkiye vakti” açıklamasında bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR