TOSYALI HOLDİNG’TEN GÖNÜL SOFRASI


Mübarek Ramazan Ayı, bolluğu ve bereketi ile geldi. Tosyalı Holding’in 15 gün boyunca üstlendiği Anıt Alanı’ndaki ilk iftar yemeğinde binlerce İskenderunlu birlikte iftar açtı. Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle Anıt Alanı’ndaki iskelede verilen toplu iftar yemeğinde bu kutsal ayın manevi iklimi doyasıya yaşandı.

Binlerce insanın katıldığı iftar yemeğini Tosyalı Holding verdi.
İskenderun Belediyesi’nin organizesiyle gerçekleşen Atatürk Anıt Alanı’ndaki iftar yemeği, bu yılda devam ediyor. Ülkemizin ve bölgemizin sanayi alanındaki lokomotifi olan Tosyalı Holding’in katkıda bulunup gerçekleştirilen iftar yemeğine Ramazan ayının getirdiği hoşgörü yansıdı.

İftar yemeğine; İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Tosyalı Holding Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çetin Mutluay, belediye meclis üyeleri ve binlerce İskenderunlu katıldı. İftar yemeğinde önce eller semaya kalktı, ardından ezanın okunmasıyla birlikte dualarla ilk iftar açıldı.

Çeşitli yemeklerden oluşan iftar menüsü, huzur içinde vatandaşlarımıza ikram edildi. Yemeğe katılan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hem Mübarek Ramazan ayını kutladılar, hem de birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar.
Kur’an okunarak, duaların edildiği iftar sofrasında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ramazan’ın ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Mübarek ramazan ayı hürmetine, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasını, toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın huzur ve bereket getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” şeklinde görüş beyan etti. Haber: Mustafa TOPAL